ΠΗΓΑΣΟΣ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ LOGO
en Αρχική  
 
 
         
   

Ποιότητα ΠΗΓΑΣΟΣ.

   
  Η εταιρεία για την δραστηριότητά της στην ιχθυοκαλλιέργεια έχει πιστοποιημένο σύστημα διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων HACCP-Codex Alimentarius καθώς και πιστοποιημένο σύστημα διαχείρισης της ποιότητας παραγωγής και εμπορίας των παραγόμενων αλιευμάτων.(Κατά ISO 9001:2008)
Ποιότητα προϊόντων.
Η ποιότητα των ψαριών ΠΗΓΑΣΟΣ περιλαμβάνει όλα τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τα ψάρια της ανοικτής θάλασσας, δηλαδή την εμφάνιση, την υφή, την γεύση, το άρωμα, και τα θρεπτικά στοιχεία που αποδίδουν ως τρόφιμο. Οφείλεται στην εφαρμογή 4 βασικών αρχών λειτουργίας της επιχείρησης μας, που διασφαλίζουν την συγκριτική υπεροχή των προϊόντων μας.
 • Καθαρό περιβάλλον και υγιεινές εγκαταστάσεις
  Η θαλάσσια θέση παραγωγής διαθέτει μεγάλο βάθος αμμο-βραχώδους πυθμένα (40 έως 120m) που σε συνδυασμό με την ύπαρξη έντονων υδάτινων ρευμάτων, παρέχει υψηλά επίπεδα οξυγόνου και διαύγειας του νερού, εξασφαλίζοντας άριστες συνθήκες διαβίωσης των ιχθυοπληθυσμών. Στις εγκαταστάσεις χρησιμοποιούνται δίχτυα από υλικά υψηλής τεχνολογίας και αντοχής που καθαρίζονται εν ξηρώ χωρίς χρήση χημικών anti-fouling.
 • Αυστηρή επιλογή του γόνου και έλεγχο των πληθυσμών
  Η ποιοτική επιλογή του γόνου με επιστημονικά κριτήρια και η συνεχής εφαρμογή ζωοτεχνικών χειρισμών για τη διατήρηση ομοιογενών ιχθυοπληθυσμών σε πολύ χαμηλές πυκνότητες εκτροφής, εξασφαλίζουν συνθήκες ευζωίας (welfare) και ελαχιστοποιούν το stress που ευθύνεται για την εμφάνιση νοσημάτων ή την υποβάθμιση της ποιότητας του τροφίμου.
 • Διατροφή με ανώτερης ποιότητας ιχθυοτροφές.Ιχθυοτροφές
  Η διατροφή των ψαριών μας γίνεται με κορυφαίας ποιότητας ιχθυοτροφές των οποίων την παραγωγή και την σύνθεση ελέγχουμε ώστε να προσδίδουν στα αλιεύματα τα υψηλότερα δυνατά θρεπτικά χαρακτηριστικά που οι ιχθυολόγοι και διατροφολόγοι της εταιρείας μας ορίζουν.
  Οι ιχθυοτροφές χαρακτηρίζονται από ισόρροπη σχέση ενέργειας και θρεπτικών συστατικών και καταρτίζονται με χρήση πρώτων υλών θαλάσσιας (αφυδατωμένα άλευρα ψαριού, γαρίδας, στρειδιών και ιχθυέλαια) και φυτικής προέλευσης (πρωτείνη αραβοσίτου, ζύμες και δημητριακά) που συμπληρώνονται με όλες τις απαραίτητες βιταμίνες, και ιχνοστοιχεία για την πλήρη κάλυψη των αναγκών θρέψης.
 • Υγιεινή και ασφάλεια των τροφίμων.
   Η διαχείριση των ζώντων οργανισμών, του οικοσυστήματος, και η υγεία των καταναλωτών είναι η τεράστια ευθύνη που εμείς στην ΠΗΓΑΣΟΣ επωμιζόμαστε, και υπηρετούμε με γνώση καιSEA BASS ΛΑΒΡΑΚΙ ΠΗΓΑΣΟΣ πράξη, επενδύοντας στην έρευνα, βελτιώνοντας τις εγκαταστάσεις μας, τις τροφές, επενδύοντας στην αειφόρο ιχθυοκαλλιέργεια. Για την ασφάλεια των τροφίμων μας διενεργούμε όλες τις αναλύσεις στην AGROLAB και ελέγχουμε επιστημονικά τα οργανοληπτικά τους χαρακτηριστικά, σε συνεργασία με το Ελ.Κε.Θ.Ε.

  Ποιοτικός έλεγχος.

 

 
 
       
       
 
 
     

ΠΗΓΑΣΟΣ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΤΡΟΦΙΜΑ Α.Ε
Γραφεία  Αθηνών Καρόρη 5 GR-10 551 ΑΘΗΝΑ Τηλ.: + 30 210 32 11 651 Fax: + 30 210 32 19 396.
Έδρα: Σοφικό Κορινθίας GR20 004 - Εγκαταστάσεις: Κατακάλι Κορινθίας.