|
Το αρμόδιο κέντρο του
Υπουργείου Ανάπτυξης για
την πιστοποίηση των
χαρακτηριστικών των
τροφίμων αλιείας είναι το
Ελληνικό Κέντρο Θαλασσίων
Ερευνών. Είναι το κέντρο
με τον κατάλληλο εξοπλισμό
με το οποίο συνεργαζόμαστε
για τον έλεγχο της
ποιότητας των προϊόντων
μας.
Οι αναλύσεις είναι
συγκριτικές και αφορούν
όλα τα χαρακτηριστικά της
ποιότητας των αλιευμάτων
μας. Ιδιαίτερα την
εμφάνιση, την υφή, την
γεύση, την επίγευση, την
οσμή, το άρωμα, και την
ολική σύσταση του
τροφίμου, με πλήρη και
διαγραμματική αποτύπωση
του οργανοληπτικού προφίλ.
Παραθέτουμε ΕΔΩ τα
αποτελέσματα των
αναλύσεων.
Οργανοληπτικό
προφίλ τσιπούρας της
ΠΗΓΑΣΟΣ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΤΡΟΦΙΜΑ.
Παράλληλα η δική μας
προσπάθεια τείνει στην
υιοθέτηση απόλυτα φυσικών
προτύπων διατροφής ώστε να
διασφαλίζεται η μόνιμη και
σταθερή διατροφική αξία
των ψαριών μας. Η
επιστημονική γνώση της
διατροφικής διαδικασίας σε
όλα τα στάδια ανάπτυξης
του ψαριού από τον γόνο
μέχρι το κατάλληλο
εμπορεύσιμο βάρος, και η
πρακτική εφαρμογή των
αποτελεσμάτων πολύχρονων
ερευνών πάνω στις
ιχθυοτροφές, μας
επιτρέπουν να ισχυριστούμε
ότι τα ψάρια ΠΗΓΑΣΟΣ είναι
τα καλύτερα τρεφόμενα
ψάρια της αγοράς.
Αυτός είναι ο
σημαντικότερος παράγοντας
που δίδει νοστιμιά και
γεύση στα αλιεύματα μας,
γεύση που είναι παραπλήσια
με αυτήν των ψαριών της
ανοικτής θάλασσας. Θέλουμε
η γαστρονομική απόλαυση να
συνοδεύεται από πλήρη
διατροφική επάρκεια και
πληρότητα ώστε το ψάρι μας
να αποδίδει όλα τα
θρεπτικά συστατικά που εν
γένει τα θαλάσσια τρόφιμα
παρέχουν. Τα προϊόντα της
ΠΗΓΑΣΟΣ αποτελούν μία από
τις πλέον πολύτιμες πηγές
πρωτεΐνης και
πολυακόρεστων λιπαρών
ουσιών (ω-3) υψηλής
βιολογικής αξίας, και
συμβάλλουν κατά μοναδικό
τρόπο στην διατήρηση
υψηλού επιπέδου υγείας του
καταναλωτή.
|
|
|