ΛΑΒΡΑΚΙ
(SEA
BASS
Dicentrarchus
labrax,
L.)
Το
μεσογειακό
Λαβράκι,
εκτρέφεται
σε
ποσοστό
33% του
συνόλου
της
ετήσιας
παραγωγής.
Η
παραγόμενη
γκάμα
καλύπτει
κάθε
απαίτηση
της
αγοράς,
περιλαμβάνοντας
μεγέθη
από 350g
έως και
1.000g.
Το
εμπορεύσιμο
βάρος
αποκτάται
μετά από
16-18
μήνες
εκτροφής.
Η
διατροφή
του
γίνεται
με
εξειδικευμένες
ιχθυοτροφές
και με
προδιαγραφές
που
θεσπίζει
η
εταιρεία,
οι
οποίες
χαρακτηρίζονται
από
μέτρια
συμμετοχή
λιπαρών
για την
βελτίωση
της
ποιότητας
του
ψαριού.
Η
σύσταση
της
τροφής
είναι
θαλάσσιας
προέλευσης
ιχθυέλαια,
ιχθυάλευρα,
με
προσαρμογή
της
σύνθεσης
στις
βιολογικές
ανάγκες
του
ψαριού.
(
Μέγεθος,
στάδιο
ανάπτυξης,
ηλικία
κλπ.) |