ΠΗΓΑΣΟΣ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ LOGO
en Αρχική  
 
 
         
ΑΛΙΕΥΜΑΤΑ   Αρχική σελίδα.   ΠΟΙΟΤΗΤΑ
  Η εταιρεία μας ΠΗΓΑΣΟΣ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΤΡΟΦΙΜΑ Α.Ε (PEGASUS SEA FOODS) σας καλωσορίζει στο χώρο της υδατοκαλλιέργειας και της υγιεινής διατροφής.
Με ιδιαίτερη ευαισθησία και ευθύνη παρουσιάζουμε τα πολύτιμα θαλάσσια αλιεύματα, που παράγουμε στην καθαρότερηΠηγασος Θαλασσια τρόφιμα θάλασσα της Μεσογείου, σε συνθήκες εναρμονισμένες με τη φύση, και με μοναδικό κριτήριο την αφοσίωση στην ολική ποιότητα και την γαστρονομική απόλαυση.

Στοχεύοντας στην προσπάθεια της καθιέρωσης της Μεσογειακής διατροφής ως πολιτισμική πρόταση ζωής με προσιτό κόστος προσφέρουμε φρέσκια ΤΣΙΠΟΥΡΑ, ΛΑΒΡΑΚΙ, ΦΑΓΚΡΙ, και άλλα αυθεντικά προϊόντα της Ελληνικής Θάλασσας, με διεθνή αναγνώριση και μεγάλη διατροφική αξία.

ΙΧΘΥΟΚΑΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ΠΗΓΑΣΟΣ AQUACULTURE Οι πλωτές εγκαταστάσεις μας βρίσκονται σε επιλεγμένη θαλάσσια περιοχή στη θέση ΚΑΤΑΚΑΛΙ, του Ν. Κορινθίας, με ιδανικές υδροβιολογικές συνθήκες για την φυσιολογική ανάπτυξη του φαριού μέσα στο φυσικό του περιβάλλον. Η διαχείριση της παραγωγής βασίζεται σε πιστοποιημένους κανόνες που διασφαλίζουν την ποιότητα και την υγιεινή των τροφίμων.

φρεσκο ψαρι Εφαρμόζοντας καινοτόμες μεθοδολογίες εκτροφής, εξυπηρετούμε και προμηθεύουμε άμεσα τις αγορές με φρέσκο ψάρι ολοκληρωμένης διαχείρισης, ποιοτικά ελεγμένο από πιστοποιημένα εργαστήρια (AGROLAB) και ερευνητικά ιδρύματα. Ελ.Κε.Θ.Ε
 
Σταύρος Αναστασίου
Γεωπόνος υδροβιολόγος ( DEA)
Επικοινωνία
 

 
Τι τρώνε τα ψάρια ΠΗΓΑΣΟΣ